vineri, 14 septembrie 2012

TIMAF la Cluj

 Transylvania International Music&Art Festival își deschide porțile pentru toți cei interesați de domeniul artistic. 
Cu mai puțin de o lună înainte de marele debut TiMAF, organizatorii dau startul înscrierilor pentru competițiile realizate pe toate cele 13 direcții(muzică, dans, film, fotografie arte plastice, teatru, arte decorative și design, arhitectură, street arts, arte marțiale, publicitate, literatură) bazate pe toate cele 5 simțuri (taste, feel, scent, listen, view). În funcție de înclinația spre o anumită artă, tinerii artiști pot să opteze pentru unul din concursurile existente și prezentate pe site-ul www.timaf.com și să se înscrie în cursa pentru 3000$. Ediția din acest an va permite unei arii largi de talente să se înscrie în competiție și să transforme Clujul într-un punct cultural de bază pentru scena artistică a festivalurilor internaționale. Participanții vor avea șansa de a se înscrie într-un eveniment de amploare în care oportunitatea de promovare este una foarte mare.
Talentul, fie el înăscut sau crescut treptat, trebuie expus. De aceea Transylvania International Music&Art Festival va oferi oportunitatea publicului larg de a-și prezenta pasiunea pentru o anumită artă în fața unui public generos și nu în ultimul rând, în fața unui juriu de specialitate.
În acest an, TiMAF va plasa în Inima Transilvaniei scena artelor. Aceasta va fi dedicată exclusiv celor cu spirit competitiv care se vor înscrie în concurs pentru câștigarea marelui premiu de 3000$.
Astfel, fiecare concurent va putea să participe la un eveniment de promovare a culturii în toate formele ei și în același timp să se înscrie în cursa pentru primul loc, care aduce cu sine și diferite premii atractive. TiMAF îi așteaptă pe toți cei interesați de domeniul artistic să acceseze site-ul oficial www.timaf.com și să-și aleagă competiția. Doritorii vor putea face acest lucru până la data de 30 Septembrie când perioada alocată înscrierilor se va termina.
Lupta pentru marele premiu va debuta în forță cu o competiție muzicală pe genuri, urmând a fi continuată pe toate cele 13 tărâmuri artistice precum cel culinar, teatral, literar sau coregrafic.

Niciun comentariu: