luni, 23 ianuarie 2012

24 ianuarie la Cluj-Napoca

Programul zilei de 24 ianuarie 2012 va fi următorul:

De la ora 10.00 va avea loc depunearea de jerbe şi coroane de flori la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, care va cuprinde:
primirea oficialităţilor: intonarea marşului de întâmpinare, salutul Drapelului de Luptă, ocuparea locului în dispozitiv de către oficialităţi, intonarea Imnului Naţional;
oficierea slujbei religioase;
alocuţiuni privind sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române;
depunearea de jerbe de flori;
defilarea gărzii de onoare.

De la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, clujenii sunt invitaţi să participe la un spectacol susţinut de Dorel Vişan, Orchestra Cununa Transilvană a CJCPCT Cluj şi interpreţii de muzică folclorică Maria Marcu, Amalia Codorean, Maria Lobonţ, Mariana Morcan, Crina Varga, Nicolae Bondoi, Adrian Buza, Adrian Socaciu, Florin Bota şi Marian Dascăl. Pe scena Casei de Cultură vor fi prezente şi ansamblurile Mărţişorul al Casei de Cultură a Studenţilor, Dor Transilvan al RATUC, Cununa Apusenilor al Casei de Cultură Dumitru Sopon Gilău şi Mugurelul al Universităţii Babeş-Bolyai. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Primăria Cluj-Napoca nu va organiza în acest an foc de artificii în ziua de 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Decizia a fost luată de către executivul primăriei din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, anunţate pentru această dată.

Niciun comentariu: